Vollerslev Gørslev Vandværk

- din lokale leverandør af rent drikkevand.

Tilmeld nyhedsmail Driftstatus

Sidste nyt

Vandanalyser fra juni 2022 er nu tilgængelig på vandværkets hjemmeside.

Og vi har fortsat super kvalitet!

Mvh. Bestyrelsen>

Nyheder

Som tidligere varslet på vores generalforsamling, er samarbejdet imellem vandværker i det tidligere Skovbo Kommune nu afsluttet.  Der er således sat punktum for Skovbo Vandsamarbejde (se vedhæftede presemeddelelse).

Brøndejere, som allerede har fået bekræftet lukning fra Skovbo Vandsamarbejde, vil blive kontaktet af Skovbo Vandsamarbejde i nær fremtid.

Kontaktperson fra Skovbo Vandsamarbejde er: Jan Drøcher, mobil 42715352

Gørslev Vandværk har været glade for samarbejdet og vi har herigennem haft muligheden for at få lukket mange ikke benyttede brønde i vores indvindingsområde.

På bestyrelsens vegne

Lilnda Andersen, Formand


Så har vandværket i Vollerslev Gørslev haft generalforsamling.

Tak for stort fremmøde og total styr på både coronapas, mundbind og håndsprit til alle fremmødte - og også tak til forsamlingshuset for "coronaskarp" håndtering af mad og drikke undervejs???? Vi kan altså sammen noget i vores dejlige lokalsamfund

Mvh Linda
Herunder kan du se seneste video fra Vandsamarbejderne, hvor vi her fra vores område er “repræsenteret” via Skovbo Vandsamarbejde.

Det er også via Skovbo Vandsamarbejde du gratis kan få sløjfet og lukket dine brønde af en professionel (inden opkobling til vandværkerne havde man egen brønd og der står mange tilbage der ikke er sløjfede - med “hul” direkte ned til grundvandet).

Har du en brønd du gerne vil have sløjfet korrekt kan du kontakte dit vandværk.

ixxx